Diensten en producten

Verkoopwerkzaamheden voor uitgeverijen

Wij verzorgen voor uitgeverijen en bladenmakers de verkoop van advertenties en commerciële redactie. Tevens kunnen wij de complete bladcoördinatie uit handen nemen en met een professioneel team van redacteuren, vormgevers en fotografen de volledige inhoud verzorgen. Daarbij behouden wij de draad - de communicatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers - altijd als basis. Wij hebben genoeg creatieve ideeën om vorm te geven aan elke doelstelling.

Verkoop van sponsorships

Wij weten hoe het bedrijfsleven zich effectief kan profileren tijdens (sport)evenementen. We brengen de kruisbestuiving tussen een evenement (of serie evenementen) en ondernemers aan de oppervlakte door de juiste match te vinden, te maken én te behouden. Daarbij gaan wij altijd voor een lange termijnrelatie waarbij beschikbare budgetten optimaal worden ingevuld. Deze werkzaamheden verrichten wij tevens voor sportbonden, -clubs en -teams én organisatiebureaus van evenementen.

Ondersteuning van verkoopteams

Of het nu gaat om de verkoop van skyboxen, business units, business seats, billboards & LED-boarding of naamsponsoring op de tenue, wij zijn in staat om de verkoopambities van elke organisatie (van sportorganisaties tot evenementenbureaus) professioneel vorm te geven en verder uit te bouwen. Wij leveren elk ondersteunend traject, afhankelijk van de behoeften van de opdrachtgever.

Full-service communicatiebureau

Voor onze opdrachtgevers in het bedrijfsleven en bij de overheid verzorgen wij complete communicatietrajecten en adviseren wij over de te nemen stappen om communicatie- en marketingdoelstellingen vorm te geven. Wij hebben een professioneel netwerk om ons heen, dat vanuit verschillende disciplines de juiste en deskundige input zal leveren. MWorksMedia is hier niet alleen de communicatie-adviseur maar is ook de regisseur in het aan elkaar knopen van alle verschillende trajecten.

Ondersteuning van maatschappelijke organisaties

MWorksMedia heeft oog voor ontwikkelingen in de maatschappij en heeft van nature een sterke binding met organisaties, die zich inzetten voor het goede doel. Wij ondersteunen deze organisaties graag in sponsorfinding en -trajecten. Daarbij kan gedacht worden aan het organiseren van inzamelingsprojecten of het creëren van sponsorships met een maatschappelijke waarde, waarbij het goede doel de prioriteit heeft en de sponsor of donateur zichzelf op een positieve wijze kan profileren.