Over ons

img/upload/marnix. MworksMedia is in 2010 gestart en is een initiatief van Marnix Bakker (1977).
 
Marnix had altijd al de ambitie om zelfstandig te kunnen opereren nadat hij jarenlang heeft gewerkt in de verkoop en prachtige producten heeft gemaakt. In die periode heeft hij - naast het verwerven van nuttige ervaringen - ook een kwalitatief netwerk opgebouwd binnen diverse branches en heeft hij de verkoop bij veel zakelijke relaties van een nieuwe dimensie voorzien. Volgens Marnix is het geheim van goede verkoop dat een verkoper niet praat maar luistert én de juiste vragen stelt. Maar daarbij dient een zakelijke, natuurlijke en eerlijke opstelling wel de boventoon te voeren. Het gaat om het (h)erkennen van belangen. Hij heeft de ambitie om zijn creativiteit onbeperkt te kunnen aanbieden en zijn opdrachtgevers daarin te laten delen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een veelheid aan technologische ontwikkelingen in het mediavak. Hij wil strategisch en operationeel actief zijn voor zijn opdrachtgevers.
 
Op 8 juli 2012 heeft Marnix zijn eerste Sport & Lifestyle magazine uitgeven voor de gemeente waar hij zelf in woont. Dit heeft hij gedaan met een kwalitatief netwerk van externe professionals die óók gaan voor creativiteit en flexibiliteit én op een inspirerende wijze hun ondernemerschap aanbieden. Daarbij is de klant immers gebaat. 
 
Neemt u een kijkje op de website www.sportenlife.nl voor meer informatie.
 
Bij het ondertekenen van het convenant 'Zonder Respect geen Voetbal' in de Estafette in Nieuw-Vennep kreeg Marnix het idee om een nieuw voetbalmagazine uit te geven. Zo werd na een aantal overleggen 433 Magazine geboren en werd de eerste editie op 10 december 2013 gelanceerd. In deze prachtige voetbalglossy, die 6 keer per jaar wordt uitgegeven, staan alle 'Ins and Outs' over voetbal in regio's West 1 en West 2. 
 
Voor meer informatie over deze regionale voetbalglossy kun je een kijkje nemen op de website www.433magazine.nl
 
Wil je een van deze magazines zelf uitgeven (franchisen)? Dat kan tegen hele gunstige voorwaarden en een goede samenwerking! Neem dan contact met ons op en vraag naar Marnix Bakker.
 
 

Lees meer